Isnin, 9 Januari 2012

MAHKAMAH BIJAK, UMNO???

KEPUTUSAN mahkamah yanng tidak memihak kepada kerajaan UMNO menunjukkan satu senario yang berbeza selepas ini. Pembebasan Anwar bukanlah satu maksud yang dikehendaki oleh UMNO. Dr Martada Mohamed berkata keputusann ini membuktikan mahkamah bebas membuat keputusan.

Benarkah begitu?

Apakah ini juga satu paltform untuk membebaskan Khir Toyo?

Atau apakah ini juga satu garis untuk tidak mendakwa Shahrizat?

Anwar dibebaskan bukan kerana mahkamah mengatakan bukti tidak cukup untuk mensabitkan kesalahan tapi mahkamah tahu bahawa ini satu pembohongan dan konspirasi Najib. Mahkamah juga tahu bahawa Saiful berbohong di mahkamah. Inilah satu bukti yang merupakan faktor pembebasan Anwar. Bukan spekulasi lain yang menyatakan Anwar bersalah tapi bukti tak cukup.

Spekulasi sedemikian hanya untuk meredakan penyokong UMNO saja!

Apa yang benar ialah Anwar TAK BERSALAH. Segala tuduhan liwat itu hanyalah sesuatu yang diada-adakan oleh pengampu dan pemfitnah dalam UMNO.

Logikkah sebagai seorang yang gagah dan muda tidak dapat melawan Anwar yang tua malah sempat lagi minum kopi dan karipap setelah diliwat. Tidak timbul rasa bersalah sedikitpun. Lagi pula, terus berjumpa dengan Najib kemudian baru buat laporan polis. Tambahan pula sanggup tidak sembahyang dan tidak mandi berhari-hari. Inikah yang dikatakan liwat secara paksa?

Lucu sungguh perbuatan orang yang bongok itu. Sanggup bersumpah laknat dan bermain-main dengan Al Quran. Semoga Allah membalas dengan dasyat kepada orang-orang jahat seperti ini.

Manusia yang bersekongkol dengan menuduh Anwar melakukan liwat ini mendapat balasan yang setimpal dari Allah, semoga sebelum mati lagi Allah tunjukkan bala kepada mereka. Manakala bila hampir mati kesiksaan itu lebih jelas lagi...

menyusul lagi...
0 comments:

Next Previous Home
hostgator coupon code